• Gratis verzending in NL en BE
  • Gratis retourneren
  • Voor 12u besteld = morgen in huis
  • Gratis baby kado
mjuka zwangerschapskussen kopen

Lekker slapen met een lichaamskussen

Heb je weleens moeite met in slaap komen of juist doorslapen? De meeste mensen liggen  het liefst op hun zij als ze slapen. In die houding komt je lichaam het best tot rust. Als je hoofdkussen van de juiste hoogte en consistentie is, kunnen je schouderregio en je nekspieren het beste ontspannen. Zo voorkom je dat je ‘s ochtends met spierpijn of hoofdpijn wakker wordt. Als je in een minder goede houding wakker wordt en slechter geslapen hebt dan normaal, werkt dit de hele dag door. Je bent minder ontspannen of alert en op den duur ga je ook minder goed functioneren. Er bestaan hulpmiddelen die je helpen om tijdens je slaap de juiste houding vast te houden. Eén zo’n hulpmiddel is een lichaamskussen. Wil je meer weten over de voordelen van een lichaamskussen?

F55D68CE-7FEF-496F-BED0-1C8C2E2DFA7D

Filter

Brand

Kleur

Functie

Merk

Vulling

Prijs

Traditioneel, maar nog niet echt wijdverbreid

Je merkt dat je minder goed slaapt als je tijdens je nachtrust op je buik of op je rug eindigt. Vooral als het warm is op je slaapkamer, heeft je lichaam de neiging om een andere houding aan te nemen, in de hoop af te koelen. Mensen van Indische afkomst of met een familiegeschiedenis in voormalig Nederlands-Indië zullen vast wel eens van de goeling of guling hebben gehoord. Wellicht gebruiken ze hem al. Een goeling is een langwerpig kussen dat je tegen je lichaam aandrukt tijdens het slapen. Hierdoor blijf je in de best mogelijke slaaphouding liggen. Veel gebruikers kiezen ervoor om één van de benen om het kussen te slaan. Deze houding is comfortabel en geeft verkoeling. In on assortiment van vind je een ruime keuze aan hetzelfde principe, de lichaamskussens, die een positief effect kunnen hebben op je nachtrust.

Lichaamskussens en nog meer

Wij zijn gespecialiseerd in voedingskussens en zwangerschapskussens. Daarnaast hebben we in ons assortiment dus ook lichaamskussens opgenomen, die je een goede nachtrust geven buiten de zwangerschapsperiode. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende vullingen. Een lichaamskussen, gevuld met microkorrels, polyester of vezelbolletjes geeft goede ondersteuning en voelt door de open structuur comfortabel en verkoelend aan. Heb je juist behoefte aan warmte dan kan een lichaamskussen met ganzendons je veel extra comfort bieden. Omdat een mens tijdens de slaap ongeveer twee liter vocht verliest, is het zaak om je kussen regelmatig te luchten en het kussenovertrek op gezette tijden te wassen. Je kunt bij ons ook terecht voor passende kussenslopen voor je lichaamskussen. Mocht je zwanger zijn, dan zal een zwangerschapskussen als lichaamskussen je net dat beetje extra ondersteuning geven. Zeker in het laatste trimester kan een zwangere buik behoorlijk in de weg zitten als je de meest comfortabele slaaphouding zoekt. Een zwangerschapskussen dat zowel je rug als je buik ondersteunt, is dan een verantwoorde optie. Je zult echt merken dat je frisser en actiever wakker wordt.

Bestel je lichaamskussen online

Ben je overtuigd van de voordelen van een lichaamskussen en wil je de positieve effecten zelf ervaren? Bestel je lichaamskussen dan online bij Voedingskussens en kijk ook zeker naar onze collectie mooie kussenslopen. Als je je bestelling vóór 12.00 uur plaatst, heb je hem morgen al in huis. Hoe zit het met verzendkosten? Die berekenen we niet, als je in Nederland of België woont.

De waardering van www.voedingskussenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 143 reviews.