• Gratis verzending in NL en BE
  • Lid van Webwinkelkeur
  • Voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis babykado bij elke bestelling

Verzenden en retourneren

Verzenden (gratis verzending NL & BE)

In Nederland en België betaald u geen verzendkosten! Wij weten hoe leuk het is om snel uw voedingskussen in huis te hebben. Als u uw bestelling voor 12:00 uur plaatst is uw bestelling de volgende werkdag in huis. In sommige gevallen duurt het iets langer voordat het voedingskussen wordt bezorgt. Wij zorgen er echter altijd voor dat binnen 1-2 werkdagen uw voedingskussen via PostNL (voorheen TNT Post) bij u thuis worden bezorgd. Wij verzenden alles via PostNL (voorheen TNT post), dus betrouwbaar, snel en professioneel. Uw bestelling wordt als een pakket bij u afgeleverd. Mocht u er niet zijn: PostNL probeert het tot 2x aan toe of geeft het aan een vertrouwde buur. Na 2 pogingen kunt u het pakket bij een afhaalpunt in de buurt ophalen. Wij hanteren €6,95 euro verzendkosten voor het versturen van onze voedingskussens.

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet tevreden bent met het voedingskussen dat u ontvangt. Bij voedingskussenwinkel is het geen punt als u uw bestelling terugstuurt. U dient binnen 14 dagen bij ons te melden dat u voornemens bent uw bestelling terug te sturen, mits ongebruikt en netjes in de originele verpakking. U kunt een retourzending aanmelden door aan e-mail te sturen met uw naam en uw bestelling naar info@voedingskussenwinkel.nl. Nadat deze aanmelding bij ons binnen is heeft u nog 14 dagen de tijd om uw bestelling ook daadwerkelijk terug te sturen.

Nadat Voedingswinkel het product retour heeft ontvangen storten wij binnen 48 uur uw geld terug. Wij storten het bedrag van de teruggestuurde goederen op uw bankrekening. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Stuur een mailtje naar info@voedingskussenwinkel.nl en u ontvangt de instructies voor het terugsturen van uw aankoop.