• Gratis verzending in NL en BE
  • Gratis retourneren
  • Voor 12u besteld = morgen in huis
  • Gratis baby kado

Verzenden en retourneren

Verzenden (gratis verzending NL & BE)

In Nederland en België betaald u geen verzendkosten! Wij weten hoe leuk het is om snel uw voedingskussen in huis te hebben. In sommige gevallen duurt het iets langer voordat het voedingskussen wordt bezorgt. Wij zorgen er echter altijd voor uw voedingskussen zo snel mogelijk via DHL bij u thuis worden bezorgd. Wij verzenden alles in Nederland via DHL (en België via DPD), dus betrouwbaar, snel en professioneel. Uw bestelling wordt als een pakket bij u afgeleverd.

Gratis retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet tevreden bent met het voedingskussen dat u ontvangt. Bij voedingskussenwinkel is het geen punt als u uw bestelling terugstuurt. U dient binnen 14 dagen bij ons te melden dat u voornemens bent uw bestelling terug te sturen, als je een product gebruikt, incompleet of beschadigd terugstuurt, kan er waardevermindering worden toegepast. U kunt een retourzending aanmelden door een e-mail te sturen met uw naam en uw bestelling naar [email protected], u krijgt dan een etiket terug gestuurd die u naar een DHL servicepoint kan brengen. Nadat deze aanmelding bij ons binnen is heeft u nog 14 dagen de tijd om uw bestelling ook daadwerkelijk terug te sturen.

Nadat Voedingswinkel het product retour heeft ontvangen storten wij binnen 48 uur uw geld terug. Wij storten het bedrag van de teruggestuurde goederen op uw bankrekening.

Stuur een mailtje naar [email protected] en u ontvangt de instructies en een verzendlabel voor het terugsturen van uw aankoop.

De waardering van www.voedingskussenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 143 reviews.