• Gratis verzending in NL en BE
  • Gratis retourneren
  • Voor 12u besteld = morgen in huis
  • Gratis baby kado
mjuka voedingskussens

Jollein voedingskussens

Een voedingskussen is eigenlijk onmisbaar. Na de bevalling kun je tenslotte iedere hulp gebruiken. Leg het Jollein voedingskussen op je schoot en jij en je kindje kunnen met deze zachte maar stevige ondersteuning ontspannen van de voeding of een ander intiem relaxmomentje genieten. De bijzondere eigenschappen van de Jollein voedingskussens vind je ook allemaal terug in het Mjuka voedingskussen dat hetzelfde prettige comfort biedt als de Jollein voedingskussens.

Mjuka voedingskussens

Door jarenlange ervaring heeft voedingskussenwinkel dusdanig veel kennis opgedaan dat er besloten is al deze wetenschap te bundelen in de ontwikkeling van een eigen merk: Mjuka. De specifieke eigenschappen van de Jollein voedingskussens zijn terug te vinden in de multifunctionele Mjuka voedingskussens. Hoogwaardige kwaliteiten zijn samengebracht om een optimaal product te realiseren. Mjuka voedingskussens en zwangerschapskussens leveren zachtheid, stevigheid daar waar nodig, vormen zich naar het lichaam en zijn voorzien van trendy en hip gekleurde uitwasbare hoezen.

Mjuka voedingskussens, multifunctioneel

Door de vorm en lengte is het Mjuka voedingskussen ook als zwangerschapskussen te gebruiken. De vulling levert steun waar jij het nodig hebt. Dit kan in de rug zijn, maar ook bij je buik of juist lekker tussen de benen. Doordat het kussen zich naar je lichaam vormt kun je precies die plekken ondersteunen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je spieren ontspannen waardoor slapen makkelijker gaat en je tussendoor ook sneller de rust voor je lichaam opzoekt.

Als voedingskussen voldoet het aan alle wensen die je maar kunt hebben. Je kindje kan veilig als het ware in een nestje naast je liggen. Tijdens het voeden of andere intieme momentjes plaats je het kussen met één kant tegen je rug en de andere kant op de schoot. Een praktische, maar vooral heel comfortabele verhoging zodat jouw armen, schouders en nek ontzien worden. Je kindje ligt lekker zacht, maar toch stevig en zelf heb je als bonus ook nog steun in de rug.

Uitwasbare hoezen

Hygiëne is uitermate belangrijk. Net als de Jollein voedingskussens zijn de Mjuka voedingskussens voorzien van uitwasbare hoezen die gemaakt zijn van praktisch stretch katoen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals soft cotton, een wafelstructuur of uitgevoerd in zachte velours. Stof beleef je tenslotte op je eigen persoonlijke manier. Deze verschillende ervaringen worden geleverd in trendy kleuren.

Mjuka voedingskussens zijn evenals de Jollein voedingskussens ontwikkeld om je lichaam maximaal te ondersteunen zodat je ontspannen en optimaal van je kindje kunt genieten.

De waardering van www.voedingskussenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 143 reviews.